онлайн правна консултация адвокат в софияПостигнахме още една крачка напред. Представяме Ви нашата уеб-базирана правна услуга по заявка - онлайн видео или аудио консултация. Тази услуга е насочена основно за граждани живеещи извън страната и нямат възможност да дойдат на място в нашата кантора за да получат професионална и коректна правна помощ от опитен бракоразводен адвокат в София.

Получете онлайн правни съвети по широк спектър от въпроси, свързани със семейното право, 24 часа в денонощието. Разберете какво е необходимо да направите за задействате раздялата със своята половинка и какви документи ще са необходими в процеса на развода в рамките само на няколко минути.

Получете представа как общото имущество придобито по време на брака може да бъде разделено.

Въпреки, че в София има много бракоразводни адвокати, които предлагат безплатни консултации, ние сме единствената правна кантора, която предоставя юридически съвети при поискване, на които можете да получите бърз и лесен достъп през вашия смартфон, таблет или компютър. Нещо повече, всеки, който използва в бъдеще нашите правни услуги, може да избере последващ телефонен разговор, за да гарантира, че на всичките му въпроси се отговаря точно и ясно с вникване в детайли в същината на проблема и казуса.

Това е част от нашия ангажимент да гарантираме, че всеки, който посещава нашия сайт, получава помощта, която търси.

След като плащането бъде одобрено и отразено в нашата система ние ще се свържем с Вас на посочените по-време на поръчката данни за контакт. Имате възможност да изберете платформата, на която да се състои видео/аудио консултацията с Адвокат Астакова.

Стандартната продължителност е до 45 минути