viktoria blagoeva
viktoria blagoeva
Толкова много подкрепа и изключително компетентен човек, бърза и адекватна помощ, която надхвърли очакванията ми. Съобразителна търпелива,и винаги отзивчива.Искреното ми възхищение и уважение заслужи Адв.Астакова :)
Marti
Marti
Адв Астакова е изключителен професионалист - информирана, експедитивна, човечна. Беше изключително коректна през цялото време , в което работеше по казауса ни. Винаги отговаряше бързо и компетентно на всякакви въпроси, даде ни увереността и спокойствието, че е поела нещата в свои ръце. Препоръчвам я без резерви
Slav ilkov
Slav ilkov
Доволен съм! Подготвен адвокат, който бързо и лесно ни преведе през труден процес. Благодаря за човечното отношение!
Теменужка Спасова
Теменужка Спасова
Много добър професионалист. Говори на достъпен език , спокойно разяснява материята, която не разбирах. На всеки етап беше до мен и ме подкрепяше. Препоръчвам.
Лили Митрушинова
Лили Митрушинова
Бързо,ясно,точно ! Чудесен човек и професионалист ! Беше ми приятно да ме разведете ! С усмивка се работи лесно !
Dzhulia Latinova
Dzhulia Latinova
Невероятен Човек!Адв.Астакова Благодаря Ви,за всичко!
Elica Boeva
Elica Boeva
Благодаря Ви адвокат Астакова! Изключително компетентен, отговорен и коректен юрист!

Адвокат Астакова е юрист с богат опит в областта на семейното право и по-конкретно съдебното или извънсъдебно уреждане на родителските права след развод (фактическо съжителство) между родителите, режим на лични отношения и издръжка за децата, дела по оспорване на произход и прочие. Включително притежава опит във воденето на дела по семейно-правни спорове с международен елемент.