Всички знаем колко стресираща е обстановката на пътя. Често резултатът от това е поредното наказателно постановление на КАТ. Когато понасяме само административно наказание, глоба в размер до 50 лв., тя не подлежи на обжалване в съда, но сумата е малка.

При по-големи наказания обаче Ви съветваме да се обърнете към нас. Нашата кантора има богат опит в тази част на административно наказателното право и ще Ви помогнем в обжалването на наказателните постановления на КАТ. Ние гарантираме на нашите клиенти сигурна успеваемост!

Повечето хора не са запознати с правата си и не знаят, че при обжалване около 90% от наказателните постановления падат в съда. Основанието за това може да бъде неспазване на процедурата по Закона или липса на т. нар. реквизити. Те представляват данни за издаването на наказателното постановление като име и длъжност на лицето, което го издава; име, ЕГН и адрес на нарушителя; дата и номер на акта; подробно описание на нарушението и свързаните с него обстоятелства и доказателства; изброяване на конкретните законови разпоредби, които са нарушени; какъв вид и в какъв размер е наказанието; наличие на всички необходими подписи; конкретно подчертаване на възможността за обжалване и конкретния съд, пред когото да се извърши.

Ние не само ще разгледаме Вашия казус и ще Ви предложим решение за конкретния случай, а и ще преведем на разбираем за Вас език наказателното постановление и ще Ви дадем съвети, които ще Ви бъдат полезни в бъдеще.

Адвокат Астакова ще гарантира Вашето спокойствие, предприемайки бързи действия за обжалване на наказателното постановление на КАТ. Това е от голямо значение, тъй като срокът за обжалване е едва седем дни. Също така няма от какво да се притеснявате, тъй като обжалването може само да Ви помогне, но не и да Ви навреди. То не води до увеличаване на наказанието, не се изисква заплащане на такса на държавата за досъдебното производство. При обжалването в съда дори не е необходимо да присъствате при произнасянето. В случай на неуспех, решението на районния съд може да се обжалва пред административен съд.

Ще направим всичко, за да Ви спасим от неприятностите, които създават наказателните постановления на КАТ! 

Бъдете сигурни, че използвайки нашите услуги ще да шофирате спокойно!